Vinsmagning

Vinsmagning

Vi tilbyder forskellige former for vinsmagning:

  • Ud-af-huset vinsmagning for virksomheder, netværk og grupper: Vi tilbyder vinsmagninger 'ud-af-huset' i hele landet året rundt. Vi garanterer en hyggelig og inspirerende aften i godt selskab med vinbonden og en smagsoplevelse af høj kvalitet.
  • Vinsmagning på Nygårdsminde Vingård: Vi tilbyder rundvisning og vinsmagning for virksomheder, grupper og netværk på Nygårdminde Vingård hele året. Også her, garanterer vi en smagsoplevelse af høj kvalitet og en hyggelig og inspirerende smagning i godt selskab med vinbonden.
  • Vinsmagning på Nygårdsminde Vingård for individuelle besøgende: I sommerferien er der rundvisning og vinsmagning hver dag i juli og i weekender i juni, august og september. Det en en super god oplevelse i skønt selskab med vinbonden. Det kræver ingen tilmelding.

Book vinsmagning

  • Du booker din vinsmagning ved at maile til vinbonden: lunde@nygaardsminde.dk eller 26306448. I sommerferien er der vinsmagning hver dag - tilmelding er ikke nødvendig. Se vores kalender.
  • Vi er også specialiserede i salg af vinplanter til friland eller til drivhus. Vi har et bredt sortiment og rådgiver gerne om valg af planter og plantning.
  • Du kan købe vore produkter direkte fra vingården i Brønderslev eller bestille gratis levering til Frederiksberg  mm. ved at kontakte os. Du kan også bestille direkte via vores webshop.
  • Se vores priser her:

Smagsoplevelse af høj kvalitet

Hver eneste flaske Nygårdminde vin afspejler en masse tid, tålmodighed og passion kombineret med vinbondens omhu i vinmarken, vind, vej og jordbund samt vinmagerens præg i vineriet. Vi lover dig smag af høj kvalitet fra Nygårdsminde Vingård.

Vi har et eksklusivt sortiment af Nygårdsminde vine: Rosévine og hvidvine fra forskellige årgange, rødvin, mousserende rosévin og sød rosévin. Derudover har vi også gin ægte roségin destilleret på vores rosévin. Og så har vi to slags lækker vindruesaft.

Den røde rondo drue og den hvide solaris drue er de mest dominerende af vore druer, men vi har også andre druesorter, der kan være med til at give vore vine en særlig kant. Vindruer som vores, modner langsomt og akkumulerer deres smag. Nygårdsminde vine er derfor ofte komplekse og afbalancerede med høj syre.

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.