Juletræer

Juletræer på Nygårdsminde Vingård

På Nygårdminde Vingård kan du finde dit favorit juletræ. Du kan fælde det selv eller finde et, der allerede er fældet. Der er et stort udvalg af smukke Normannsgran i forskellige højder.

Fæld juletræ med familien

Tag familien med på en hyggelig udflugt i de skønne omgivelser på Nygårdsminde Vingård i Brønderslev og fæld selv årets juletræ. En dejlig juletradition, hvor familien kan være med til at vælge juletræ.

I kan frit vælge mellem de mange Normannsgran. Højt, lavt, bredt, smalt? I kan også vælge et af de fældede træer, som sår klar. I låner sav hos os. Hunde er velkomne - i snor :-).

Juletræer på Nygårdsminde Vingård
Juletræer på Nygårdsminde Vingård

Juletræer og pyntegran

Når du køber juletræ på Nygårdsminde Vingård kvitterer vi med lidt gratis pyntegrønt.

Åbningstider for juletræssalg

Vi har åben alle hverdage med venlig selvbetjening kl. 9.00-16.00.

I weekender også kl. 9.00-16.00 og med hyggelig betjening af vinbonden😊.

Økologisk vin, gin og saft på Nygårdsminde Vingård

Hver eneste flaske Nygårdminde vin afspejler en masse tid, tålmodighed og passion kombineret med vinbondens omhu i vinmarken, vind, vej og jordbund samt vinmagerens præg i vineriet. Vi lover dig smag af høj kvalitet.

Vi har et eksklusivt sortiment af Nygårdsminde vine: Rosévine og hvidvine fra forskellige årgange, rødvin, mousserende rosévin og sød rosévin. Derudover har vi også gin destilleret på vores rosévin og krydret med smagen af bl.a. vore vindruer. Og så har vi den lækreste vindruesaft.

Den røde rondo drue og den hvide solaris drue er de mest udbredte af vore druer, men vi har også andre druesorter, der kan være med til at give vore vine en særlig kant. Vindruer som vores, modner langsomt og akkumulerer deres smag. Nygårdsminde vine er derfor ofte komplekse og afbalancerede med høj syre.

Vi er også specialiserede i salg af vinplanter til friland eller til drivhus. Vi har et bredt sortiment og rådgiver gerne om valg af planter og plantning.

Du kan købe vore produkter direkte fra vingården i Brønderslev eller bestille afhentning på Frederiksberg ved at kontakte os. Du kan også bestille direkte via vores webshop.

Unikke oplevelser på Nygårdsminde Vingård.

Vinsmagning, teambuilding, parkgolf, VIP-møder, yoga og meget mere. Se hvad du kan opleve på Nygårdsminde Vingård her.

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.