Gitte og Jan Lunde

Vinbondekonen og vinbonden

For mange klinger vin “Made in Denmark” stadig mærkeligt, men faktum er, at der bliver dyrket vin i Danmark og vores ambition at at sætte Vendsyssel og Danmark på kortet.

Vores drivkraft er at starte nye ting op, at opbygge samarbejder, at møde mennesker og etablere netværk, godt understøttet af personlige egenskaber som vedholdenhed og engagement, kombineret med godt håndværk og høje kvalitetskrav.

Vinbondekonen

Gitte står for det gode liv på Nygårdsminde Vingård. Hun er uddannet yogainstruktør og ayurvedisk sundhedsvejleder. Gitte har en l a n g universitetsuddannelse bag sig og en bestyrelsesuddannelse. Hun har i mange år arbejdet som relations- og eventchef. Gitte er også uddannet dekoratør med begge ben på jorden 🙂

Se Gittes LinkedIn profil.

Vinbonden

Jan har mange års erfaring indenfor byggebrancen: Som nyuddannet tømrer grundlagde han AP Facader i Brønderslev, hvor han gennem 36 var direktør og ansvarlig for udvikling og salg af aluminiums facader. I dag ejer Jan Ventisol i Vrå, hvor han som arbejdende bestyrelsesformand bl.a. står for udvikling og salg.

Jan er en kendt erhvervsmand i Nordjylland med et stort netværk i hele Danmark. Jan er engageret i flere netværk og organisationer, bl.a. i Dansk Byggeri, men også i det lokale netværk, Vendsyssel Mesterforening.

Besøg Jans LinkedIn profil

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.