Gitte og Jan

Vinbondekonen og vinbonden – akademikeren og håndværkeren

For mange klinger vin “Made in Denmark” stadig mærkeligt, men faktum er, at der bliver dyrket vin i Danmark. Vi har taget udfordringen op, men vores produktion er dog ikke stor nok til at vi kan leve af det, hvorfor vi begge har fuldstidsjob.

Vores drivkraft er at starte nye ting op, at opbygge samarbejder, at møde mennesker og etablere netværk, godt understøttet af personlige egenskaber som vedholdenhed og engagement, kombineret med godt håndværk og høje kvalitetskrav.

Vinbondekonen

Gitte er relationschef på Danmarks Tekniske Universitet, hvor hun er ansvarlig for at opbygge og udvikle universitetets relationer til strategisk vigtige interessenter. Gitte er uddannet dekoratør inden hun blev uddannet fra Københavns Universitet.
Gitte står i dag bag markante begivenheder på Danmarks Tekniske Universitet, som fx når kongefamilien er æresgæster eller ministre og ambassadører skal besøge universitet.

Gitte er i 2020 også ansvarlig for et stort partnerskab af virksomheder, uddannelsesinstitutioner m.m. HCØ2020, der i hele 2020 fejrer H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen.

Se Gittes LinkedIn profil.

Vinbonden

Jan har mange års erfaring indenfor vinduebranchen: Som nyuddannet tømrer grundlagde han AP Facader i Brønderslev, hvor han gennem 36 var direktør og ansvarlig for udvikling og salg af aluminiums facader. I dag ejer Jan Ventisol i Vrå, hvor han som arbejdende bestyrelsesformand bl.a. står for udvikling og salg.

Jan er en kendt erhvervsmand i Nordjylland med et stort netværk i hele Danmark. Jan er engageret i flere netværk og organisationer, bl.a. i Dansk Byggeri, men også i det lokale netværk, Vendsyssel Mesterforening.

Besøg Jans LinkedIn profil

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-17.

Reservation er ikke nødvendigt.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård: Weekender og helligdage kl. 9-17 og efter aftale.

Book firma/privat arrangement: 26 30 64 48