Yoga weekend

Yoga i idylliske omgivelser
Kom med til en hyggelig og sjov eftermiddag med smagsprøver på yoga og vin på Nygårdsminde Vingård. Det er for teenagers og voksne i alle aldre. Er du øvet, kan du jo ta' din partner, veninde eller børn med, og gi’ dem en god oplevelse - sammen med dig.

Vinbondekonen og yogainstruktør Gitte Lunde Andresen inviterer står for undervisningen med fuglesang og den smukkeste udsigt til Nygårdsminde vingård og vinmarkerne direkte i vingårdens skønne park. Tidspunkter fremgår af kalenderen. Vi kommer hele kroppen igennem og vi fokuser særlig på på glade hofter og lænd. Øvelserne egner sig også til dig, der aldrig har været til yoga før.

Praktisk info:

  • Tid: Kommer snart
  • Der undervises i de klassiske yogastillinger i et roligt tempo. Fokus er på vejrtræk, styrke – og balanceopbyggende stillinger. Vi har særligt fokus på at få ‘glade hofter og lænd’, ved at løsne op i de stramme haser og skabe mere bevægelighed i hofterne. Et stille-siddende job, megen løbe- eller styrketræning er nogle af grundene til, at man kan opleve stramme haser og ben, samt stivhed i og omkring hofterne. Stivhed i hoften kan komme til udtryk som lændesmerter. Så en øget mobilitet i hofterne kan være med til at afhjælpe smerten.
  • Det er tilladt at ha’ det sjovt med smil på læben og grin 🙂
  • Vi runder yogaen af med en skøn guidet afspænding.
  • Pris 70 kr. :Efter yogaen er der mulighed for at købe smagsprøver af vin eller saft fra vingården til 30 kr. pr. glas. Vinbonden kigger forbi.
  • Tilmelding: Tilmelding er ikke nødvendig.
  • Yogaen foregår på græsplanen foran vinmarkerne. I tilfælde af regn eller megen blæst, forgår yogaen indendøre i vores nye multihus.
  • Din underviser er Gitte, som har lang undervisningserfaring og er international certificeret yogainstruktør. Gitte har mange års erfaring med yoga og du vil være i trygge hænder hos hende.
  • Medbring: Yogamåtte eller et stort håndklæde og gerne et par varme sokker og en trøje eller tæppe til afspændingen.

 

Praktisk info
Yogaen er for alle (også begyndere). Medbring gerne en yogamåtte, et tæppe og en lun trøje + evt. strømper. .
Undgå at spise for meget inden du skal dyrke yoga, men drik gerne te/vand inden.
Efter yogaen er der mulighed for at slutte af med et glas vin eller vindruesaft.
Det er gratis at deltage i yogalektionerne. Vin/saft kan købes.
Tilmelding er ikke nødvendig.

Yogainstruktør er Gitte Lunde Andresen
Yogainstruktøren er Gitte Lunde Andresen. Gitte er international certificeret yogainstruktør. Gitte har undervist i gymnastik i mange år og har de seneste år også dyrket yoga på intensiv plan.

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.