Yoga, netværk og gin

12/05/2023 - 12/05/2023

Yoga, netværk og gin.

Yoga, netværk og gin - for mænd er et trænings- og netværksfællesskab for erhvervsaktive mænd. Intro fredag d. 12/5 2023 kl. 17.00. Få en introduktion til holdet og afprøve, hvad yoga kan gøre for dig. Yogaen er på begynder eller let øvet niveau. Vi begynder med 1 times yoga med fokus på smidighed, balance, styrke. Vi har samtidig fokus på vejrtrækning, som kan gi dig ro i en travl hverdag og sikre, at du får mere energi. Herefter er der ca. 45 minutters netværksparring inkl. et glas gin og tonic eller vindruesaft.

Rigtige mænd går til yoga!

Er det dig? Du har formentlig aldrig gået til yoga før. Du er ikke helt smidig (længere) og du genkender fornemmelsen af, hvad der sker, når du bukker dig for at samle noget op fra gulvet. Måske hører du lyden af dine stive fodbold- eller cykelben, der knager? Du bøvler måske med en eller flere skavanker i ryg og nakke. Uanset hvad, der plager dig, uanset hvilken form du er i, vil du gerne gøre noget ved din fleksibilitet og smidighed.

Måske har du også en travl hverdag og vil gerne gøre noget for at holde stress fra døren? Måske du gerne vil forbedre din ydeevne i andre idrætsgrene, som du dyrker?

Du vil også gerne udvide dit netværk i lokalområdet. Lære nye at kende og være med i et træningsfællesskab, som fører til nye relationer. Du er selv klar til at byde ind i snakken efter yogaen.

Yoga for stive mænd

Yogaforløbet er skræddersyet til dig, der er mand, og som ønsker større bevægelsesfrihed i kroppen og måske er generet af smerter pga. stivhed i kroppen. Undervisningen foregår i en afslappet atmosfære og alle kan være med uanset niveau. Du får en grundig instruktion i de klassiske yogastillinger, så det bliver let og godt at lave yoga. Det vil helt sikkert påvirke din øvrige træning, dit arbejde og din hverdag i positiv retning.

Yoga, netværk og gin. Foto ©Martin Damgård

Info om herreholdet yoga, netværk og gin

 • Tid og sted: Der er introduktion, prøvelektion og ginsmagning fredag d. 12/5 2023 kl. 17.00-18.30. Herefter er der holdundervisning 5 gange (kun for mænd): mandag 22/5, tirsdag 30/5, mandag 5/6, mandag 12/6 mandag 19/6 - alle dage kl. 17.00. Kvinder er også velkomne den 12/5 til introduktionen, prøvelektionen og ginsmagningen.
 • Undervisningen foregår i vingårdens multihus ’Oasen’ på Nygårdsminde Vingård, Tolstrupvej 102, 9700 Brønderslev. Der vil være et tilsvarende hold til efteråret.
 • Pris: Prisen er 150 kr. for introduktion, prøvelektion og ginsmagning. For det efterfølgende forløb er prisen 600 kr. for 5 gange.
 • Indhold: Beløbet dækker følgende:
  • 5 gange 60 minutters yoga v. Gitte Lunde Andresen.
  • 5 gange 45 minutters netværk med gin & tonic eller vindruesaft v. Jan Lunde.
 • Tilmelding: Tilmelding til lunde@nygaardsminde.dk. Skriv også gerne, hvis din yogalærer skal købe en lækker yogamåtte til dig.
 • Medbring: Yogamåtte og håndklæde.
 • Spørgsmål? Har du spørgsmål kan du skrive til Gitte på lunde@nygaardsminde.dk
 • Arrangementet er en del af Kulturbølgen i Brønderslev Kommune.
Multihuset 'Oasen' med udsigt til Nygårdsminde Vingård

Deltagerne siger:

"Der er en god atmosfære og ligesindede deltagere og en uformel og fin struktur - yoga først og gin til sidst. Yogaen er godt for krop og sjæl. Det føles godt og giver energi til ”kontorkroppen”. Netværksdelen er uformel og hyggelig/nærværende." Richart, deltager på hold 1, 2022.

"Ja, jeg vil gerne deltage på det fantastiske hold". Michael, deltager fra vinteren 2023.

"Det bedste ved holdet er, at der er forskellige mennesker fra forskelle erhverv. Yogaen er godt for helbredet! Under netværksdelen snakker vi om alt muligt." Ole, deltager fra hold 1, 2022.

"Der er jo ingen tvivl om yoga kan være ret udfordrende for os mænd, mange af bevægelserne er særdeles uvante! Så er det rart, at vi er et hold af ligestillede og at øvelserne tages i et roligt tempo, hvor vi kan være med, og der er plads til lidt hygge og snak undervejs. Med alt for mange timer ved skrivebordet, er det virkelig godt at få brugt nogle af de muskler der normalt ikke får meget opmærksomhed og samtidig strække godt ud i dem, der normalt får lov at blive bøjet sammen ved skrivebordet… Begyndte allerede at mærke lidt forandring/forbedring efter 2 lektioner. Det, at vi slutter af med en drink og lidt blandet snak, giver bare en helt anden dimension på vores hold. Vi er vidt forskellige mennesker, men har utømmelige emner at tale om og det er interessant at høre historier fra andre brancher end den, man selv færdes i." Mads B, deltager på hold 1, 2022.

"Det bedste ved holdet er en god instruktør, gode og anderledes faciliteter og 1 time med fuld koncentration. Yogaen er godt for udstrækning, ro og en god måde at slutte en travl dag af med. Og netværksdelen er uforpligtende og humøret er højt." Mads S, deltager i 2023.

"At få mænd til yoga er et virkeligt langt træk, og derfor er det super flot at der er blevet et hold og at kernen er god. Pt. hvor jeg laver meget lidt sport, så passer yogaen super til det behov, jeg har. Da det er nemmeste at fjerne nogle fra omgangskredsen og jeg nok ikke det eneste mand, hvor konen bestemmer en del i den private kalender 🙂 så derfor er det super at ryste posen og få nogle ”andre bekendte”. Hans Henrik, deltager på hold 1, 2022.

Yogalærer Gitte Lunde Andresen

"Jeg har dyrket yoga i mange år og fundet stor støtte der, som modvægt til en travl erhvervskarriere. Yogaen har styrket mine lederevner med rummelighed som ledestjerne. Inspireret af yogaen, har jeg de senere år praktiseret spirituel ledelse med fokus på at være til stede i nuet, skabe mening og bygge positiv energi op på arbejdspladsen.

Jeg brænder for at videreformidle yogaen særligt til begyndere. Mange kan få god gavn af yogaen særlig i en travl tid. For ud over at handle om smidighed, balance og styrke, handler yoga om at passe på sig selv.

Jeg er international certificeret yogalærer med mere end 300 timers uddannelse og 20 års undervisningserfaring. Jeg er uddannet inden for forskellige yogaretninger både den dynamiske hatha yoga og den blidere yin yoga samt børneyoga.  Foruden yoga, som jeg praktiserer dagligt, dyrker jeg meditation, som jeg også er uddannet i. Jeg videreuddanner mig for øjeblikket som sundhedsvejleder inden for den klassiske ayurveda, der på fineste vis komplementerer yogaen med fokus på livsglæde og sundhed."

Gitte Lunde Andresen, yogalærer.

Nygårdsminde Vingård

Nygårdsminde Vingård er en af Danmarks nordligste – og måske smukkeste vingårde i hjertet af Vendsyssel. Det er en unik oase, med de skønneste rammer for det gode liv. Allerede når du kommer op ad indkørslen til det smukke sted, vil du mærke roen indfinde sig. Stedet er derfor helt ideelt til yoga.

Læs også om vingårdens vin, gin og saft i webshoppen.

Vinbondeparret fra Nygårdsminde Vingård, Gitte og Jan Lunde

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.