Yoga, netværk og gin for mænd - intro

30/01/2023 - 30/01/2023

Yoga, netværk og gin - for mænd - intro til nye

Vi sluser nu nye yogier/medlemmer ind på det populære hold: Yoga, netværk og gin - for mænd. Det er et trænings- og netværksfællesskab for erhvervsaktive mænd. Yogaen er på begynder eller let øvet niveau.

Vi begynder med 1 times yoga med fokus på smidighed, balance, styrke. Vi har samtidig fokus på vejrtrækning, som kan gi dig ro i en travl hverdag og sikre, at du får mere energi. Herefter er der 45 minutters netværksparring inkl. et glas gin og tonic eller saft. Det hele sker i en afslappet og uformel atmosfære.

Du kan læse mere om holdet her.

Rigtige mænd går til yoga!

Er det dig? Du har formentlig aldrig gået til yoga før. Du er ikke helt smidig længere og du genkender sikker fornemmelse af, hvad der sker, når du bukker dig ned for at samle noget op fra gulvet. Måske hører du lyden af dine stive fodbold- eller cykelben, der knager? Eller også en lille arrghhh-lyd fra dig? Du bøvler måske også med skavanker i ryg og nakke? Uanset hvad, der plager dig, uanset hvilken form du er i, vil du gerne gøre noget ved din fleksibilitet og smidighed.

Måske har du også en meget travl hverdag, og vil gerne gøre noget for at holde stress fra døren? Måske du gerne vil forbedre din ydeevne i andre idrætsgrene, som du dyrker?

Du vil også gerne udvide dit netværk i lokalområdet. Lære nye at kende og være med i et træningsfællesskab, som fører til nye relationer. Du er selv klar til at byde ind i snakken efter yogaen.

Praktisk info om introduktionen

 • Tid og sted: Mandag den 30. januar 2023 kl. 17.00-18.45 på Nygårdsminde Vingård, Tolstrupvej 102 i Brønderslev.
 • Pris: 130 kr.
 • Indhold: Beløbet dækker følgende:
  • 75 minutters introduktion til yoga, hvor du lærer om de basale ting v. Gitte Lunde Andresen.
  • Lån af yogamåtte og andet yogaudstyr.
  • Gin & tonic og vindruesaft.
  • Orientering om netværksdelen v. Jan Lunde.
  • Mulighed for at tilmelde sig yoga, netværk og gin-holdet for perioden 6/2 til og med 27/3 2023. Se nedenfor.
Foto Martin Damgård

Info om herreholdet yoga, netværk og gin

 • Tid og sted: Der er holdundervisning 8 mandage i februar og marts: 6/2, 12/2, 20/2, 27/2, 6/3, 13/3, 20/3 og 27/3 kl. 17.00-18.45. Undervisningen foregår i det nye multihus ’Oasen’ på Nygårdsminde Vingård, Tolstrupvej 102, 9700 Brønderslev. Holdet forsætter i hele 2023 med små pauser.
 • Pris: Prisen er 1.000 kr. for 8 gange.
 • Indhold: Beløbet dækker følgende:
  • 8 gange 60 minutters yoga v. Gitte Lunde Andresen
  • 8 gange 45 minutters netværk med gin & tonic v. Jan Lunde.
 • Tilmelding: Tilmelding skal ske til lunde@nygaardsminde.dk. Skriv også gerne, hvis din yogalærer skal købe en lækker yogamåtte til dig.
 • Medbring: Yogamåtte og håndklæde.
 • Spørgsmål? Har du spørgsmål kan du skrive til Gitte på lunde@nygaardsminde.dk
Multihuset 'Oasen' med udsigt til Nygårdsminde Vingård

Deltagerne siger:

"Der er en god atmosfære og ligesindede deltagere og en uformel og fin struktur - yoga først og gin til sidst. Yogaen er godt for krop og sjæl. Det føles godt og giver energi til ”kontorkroppen”. Netværksdelen er uformel og hyggelig/nærværende." Richart, deltager på hold 1, 2022.

"Det bedste ved holdet er, at der er forskellige mennesker fra forskellige erhverv. Yogaen er godt for helbredet! Under netværksdelen snakker vi om alt muligt." Ole, deltager fra hold 1, 2022.

"Der er jo ingen tvivl om yoga kan være ret udfordrende for os mænd, mange af bevægelserne er særdeles uvante! Så er det rart, at vi er et hold af ligestillede og at øvelserne tages i et roligt tempo, hvor vi kan være med, og der er plads til lidt hygge og snak undervejs. Med alt for mange timer ved skrivebordet, er det virkelig godt at få brugt nogle af de muskler der normalt ikke får meget opmærksomhed og samtidig strække godt ud i dem, der normalt får lov at blive bøjet sammen ved skrivebordet… Begyndte allerede at mærke lidt forandring/forbedring efter 2 lektioner. Det, at vi slutter af med en drink og lidt blandet snak, giver bare en helt anden dimension på vores hold. Vi er vidt forskellige mennesker, men har utømmelige emner at tale om og det er interessant at høre historier fra andre brancher end den, man selv færdes i." Mads B, deltager på hold 1, 2022.

"Det bedste ved holdet er en god instruktør, gode og anderledes faciliteter og 1 time med fuld koncentration. Yogaen er godt for udstrækning, ro og en god måde at slutte en travl dag af med. Og netværksdelen er uforpligtende og humøret er højt." Mads S, deltager på hold 1. 2022.

"At få mænd til yoga er et virkeligt langt træk, og derfor er det super flot at der er blevet et hold og at kernen er god. Pt. hvor jeg laver meget lidt sport, så passer yogaen super til det behov, jeg har. Da det er nemmeste at fjerne nogle fra omgangskredsen og jeg nok ikke det eneste mand, hvor konen bestemmer en del i den private kalender 🙂 så derfor er det super at ryste posen og få nogle ”andre bekendte”. Hans Henrik, deltager på hold 1, 2022.

Din yogalærer Gitte Lunde Andresen

"Jeg har dyrket yoga i mange år og fundet stor støtte der, som modvægt til en travl erhvervskarriere. Yogaen har styrket mine lederevner med rummelighed som ledestjerne. Inspireret af yogaen, har jeg de senere år praktiseret spirituel ledelse med fokus på at være til stede i nuet, skabe mening og bygge positiv energi op på arbejdspladsen.

Jeg brænder for at videreformidle yogaen særligt til begyndere. Mange kan få god gavn af yogaen særlig i en travl tid. For ud over at handle om smidighed, balance og styrke, handler yoga om at passe på sig selv.

Jeg er international certificeret yogalærer med mere end 300 timers. Jeg er uddannet inden for forskellige yogaretninger både den dynamiske hatha yoga og den blidere yin yoga samt børneyoga.  Foruden yoga, som jeg praktiserer dagligt, dyrker jeg meditation, som jeg også er uddannet i. Jeg videreuddanner mig for øjeblikket som ayurvedisk sundhedsbehandler, der på fineste vis komplementerer yogaen med fokus på livsglæde og sundhed."

Gitte Lunde Andresen

Nygårdsminde Vingård

Nygårdsminde Vingård er en af Danmarks nordligste – og måske smukkeste vingårde i hjertet af Vendsyssel. Det er en unik oase, med de skønneste rammer for det gode liv. Allerede når du kommer op ad indkørslen til det smukke sted, vil du mærke roen indfinde sig. Stedet er derfor helt ideelt til yoga.

Vinbondeparret fra Nygårdsminde Vingård, Gitte og Jan Lunde

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.