Sov bedre nu

01/06/2024 - 01/06/2024

Få hjælp til at falde lettere i søvn og sove bedre - hele natten. Læs her om workshoppen: Sov bedre nu

Sov bedre nu

Har du problemer med at sove? Har du svært ved at falde i søvn? Vågner du ofte om natten og føler du dig ikke udhvilet efter søvnen? Så er denne eksklusive workshop " Sov bedre nu" noget for dig?

Du får hjælp til en sundere søvnhygiejne, så du lettere kan falde i søvn, få en dybere, mere effektiv og sammenhængende søvn og sove godt hele natten.

Workshoppens indhold: Sov bedre nu:

 • Udbredte søvnmønstre og sovevaner og gode råd fra Sundhedsstyrelsen.
 • Trinvis plan til at forbedre og fordybe søvnkvalitet.
 • Vejledning i mad og drikke, der fremmer søvn.
 • Vejledning i brug at dejlige essentielle olier til at fremme søvnen.
 • Vejledning i enkle yoga- og åndedrætsøvelser, der kan støtte gode søvnrutiner.

Din søvnvejleder

Jeg, Gitte Lunde Andresen, er lægeeksamineret ayurvedisk sundhedsvejleder. Det er en 2-årig uddannelse ved læge Charlotte Bech. En af mine specialer er søvnvejledning.

Jeg har sammensat en workshop, hvor du får de bedste tips til at sove bedre - noget virker allerede når du skal sove næste gang, andet skal implementeres over flere dage eller uger.

Jeg har stor erfaring med at vejlede klienter i forbindelse med personlige vejledningsforløb, der forløber over nogle uger. På opfordring har jeg nu lavet en workshop med de allerbedste råd, som serveres på 3 timer. Jeg tager udgangspunkt i sundhedsstyrelsens råd om søvn og supplerer med naturlige rutiner og søvnråd fra det velafprøvede sundhedssystem ayurveda.

Personlig kender jeg alt til hvad det vil sige at have søvnproblemer. Det har jeg nemlig selv døjet med i flere år indtil jeg selv fik personlig vejledning af en ayurvedisk sundhedsvejleder.

Praktisk information

 • Lørdag d. 1/6 2024 kl. 13-16 på Nygårdsminde Vingård, Tolstrupvej 102, Brønderslev.
 • Tilmelding: Du tilmelder dig ved at sende en mail til Gittelunde@nygaardsminde.dk
 • Pris: 495 kr. som betales før workshoppen. Normalpris for personlig vejledning med samme indhold er 2.800 kr. OBS: er du nuværende eller tidligere deltager på et af mine yogahold er prisen 395 kr. Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du give pladsen til en anden. Beløbet refunderes ikke. Prisen dækker workshoppen, vand, te/kaffe, frugt, snacks, 'sovedrik' og afprøvning af essentielle olier. Du har denne dag mulighed for at købe nogle af de økologiske olier som jeg anbefaler til en favorabel intropris.
 • Betaling: Betaling skal ske til Jyske Bank, reg. nr. 5059. kontonr. 1175414. Oplys navn og dato for workshop.
 • Deltagerprofil: Workshoppen henvender sig til voksne (kvinder som mænd), som gerne vil lære teknikker til at kunne sove bedre. Der kræves ingen forudsætninger
 • Parkering: Kommer du i bil skal du parkere i gårdspladsen ved de store hvide hus.
 • Personligt vejledningsforløb: Workshoppen giver anvisninger på generelt plan. Er du særlig udfordret med problemer med en god nattesøvn, anbefaler jeg et personligt vejledningsforløb, som er tilpasset dig.
 • YOGA på Nygårdsminde Vingård: Læs mere om yoga på Nygårdsminde Vingård.

Deltagerne siger

"Min søvn er blevet meget bedre efter et ayurvedisk forløb hos Gitte og jeg har fået energien igen. Gitte giver praktiske og overkommelige råd, som er lette at afprøve derhjemme. De ayurvediske livsstilstilpasninger baserer sig meget på sund fornuft. Jeg kunne mærke forbedringer i min søvn allerede efter en uge. Den skønne "sovedrik", som Gitte anbefaler er blevet et fast ritual og erstatter nu min eftermiddagssnack." Marlene Jensen, deltager i personligt forløb med søvnforbedring.

"Ja, jeg har fået en bedre søvn, bl.a. pga. den skønne olie med duft af mandarin - den giver dejlig ro, når hovedet rammer puden. Når jeg vågner om natten og ikke kan falde i søvn, bruger jeg rådet om at stå op og duppe koldt vand i ansigtet og det virker, da jeg folder i søvn igen, når jeg er tilbage i sengen." Lone R, deltager i workshop med søvnforbedring

"Jeg sover godt nu. Jeg har i en lang periode vågnet op mange gange om natten og haft svært ved at falde i søvn igen. Her har jeg haft glæde af 'søvnrunderne' med tips til hvad man gør, når man vågner og ikke kan flade i søvn. Som en dejlig sidegevinst efter at være veludhvilet hver morgen, får jeg kommentarer fra min omgangskreds om at jeg ser frisk ud og de spørger, hvad jeg har gjort :-)". Helle Larsen, deltager i personligt forløb med søvnforbedring.

"Jeg kan kun anbefale alle med søvnproblemer at søge vejledning hos Gitte. Det jeg har lært, har haft afgørende betydning for mit velbefindende. Jeg er vild med den varme oliemassage som jeg har lært og det får mig til at slappe af, så jeg sover meget bedre. OG så er det samtidig et dejligt skønhedsritual, der efterlader min hud blød og velduftende." Kirsten Poulsen, deltager i workshop med søvnforbedring.

Personlig vejledning

Ønsker du efterfølgende vejledning, hvor vi går i dybden med dine særlige søvnproblemer og hvad der kan hjælpe dig, tilbyder jeg en intropris på 900 kr. for en times personlig vejledning.

Styrken i forløbet ligger i at integrere nye input og indsigt til nye vaner i et tålmodigt tempo. De fleste har brug for tid til at skabe forandring. Jeg hjælper dig med at tilrettelægge i et tempo, som vil støtte dig bedst muligt i at ændre vaner og skabe grobund for varig og forbedret søvnkvalitet.

Så hvis du fx har svært ved at sove, har problemer med fordøjelse, gerne vil tabe dig eller vil have råd til hvilken kost og motion der er bedst og sundest for dig, kan et ayurvedisk vejledningsforløb hjælpe dig til et liv med mere glæde, energi og balance.

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.