Parkgolf et sjovt spil

21/06/2024 - 31/10/2024

Har du prøvet at spille parkgolf? Det er lidt ligesom minigolf 😉 og det foregår på en stor og smukt anlagt bane foran vinmarkerne på Nygårdsminde Vingård🍇. Parkgolf en sjov aktivitet for flere generationer - børn fra 8 år - eller et godt supplement til en gåtur med vennerne eller en god idé til dit næste netværks-arrangement eller til udflugten. Det er: Parkgolf et sjovt spil

I låner udstyret, når I ankommer: En stor golfkølle og en bold på størrelse med en tennisbold.

Så er det ellers at gå banen rundt. Der er 3 mindre baner med hver 9 huller. Det handler om at ha det sjovt sammen. Og for de konkurrenceprægede, om at bruge færrest slag til at få bolden i hul. Bookning er ikke nødvendig.

Parkgolf er et sjovt spil for alle aldre. Parkgolfbanen har åben alle dage.

Simple parkgolfregler

Reglerne er helt simple – hvem spiller bolden i hul med færrest slag 🙂. Parkgolfudstyret, som I låner ved ankomst, hvor I også betaler, består af en kølle og en bold på størrelse med en tennisbold og en lille tee, som I bruger fra hvert udslagssted. I får også et scorekort, hvor I kan notere jeres slag og læse mere om de simple regler. I kan spille 2-6 personer ad gangen og låne en lille trækvogn med på jeres tur.

Pris: 100 kr. for voksne. 50 kr. for børn.

Parkgolf et sjovt spil

Parkgolfbanen består af tre mindre baner, som kaldes sløjfer. En sløjfe er ca. 500 m. lang og består af 9 huller. Hvert hul har et udslagssted. Her skal I lægge bolden op på en tee, som I også låner og slår ud. Herefter spiller I på græsset indtil i kommer til næste udslagssted. I har mulighed for at spille på alle 3 sløjfer. Er I to personer, tager det ca. 1 ½ time. Parkgolf er en super aktivitet for familier, vennepar eller grupper. I kan naturligvis kombinere parkgolf med besøg i vinmarkerne og vinsmagning. Rundt omkring parkgolfbanen er der masser af plads til udfoldelse for børn og voksne. Her er også mulighed for at slå sig ned med picnic – ude eller inde, hvor der også er adgang til toiletter.

Parkgolfbanen er anlagt foran vinmarkerne med mange forskellige buske og træer og utrolig smukt i sig selv.

I kan kombinere jeres besøg med en rundvisning i vinmarkerne og/eller vinsmagning. Se mere her.

Hent scorekort her

Køb evt dit eget parkgolfudstyr i vores shop.

Parkgolf på Nygårdsminde Vingård

Parkgolf er en fantastisk aktivitet for familier, vennepar eller grupper. I kan naturligvis kombinere parkgolf med besøg i vinmarkerne og vinsmagning. Rundt omkring parkgoldbanen er der masser af plads til udfoldelse for børn og vokse. Her er også mulighed for at slå sig ned med picnic – ude eller inde, hvor der også er adgang til toiletter.

Parkgolfbanen er anlagt som et parkanlæg foran vinmarkerne med mange forskellige buske og træer og utrolig smukt i sig selv.

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.