Netværk yoga gin for mænd

08/04/2024 - 03/06/2024

Netværk yoga gin for mænd

Netværk yoga gin for mænd er et trænings- og netværksfællesskab for erhvervsaktive mænd. Vi begynder med 1 times yoga med fokus på smidighed, balance, styrke. Vi har samtidig fokus på vejrtrækning, som kan gi dig ro i en travl hverdag og sikre, at du får mere energi. Herefter er der ca. 45 minutters netværksparring inkl. et glas gin og tonic eller vindruesaft.

Rigtige mænd går til yoga!

Enkle øvelser i roligt tempo

Vil du gerne prøve yoga, men er du bange for at du ikke kan følge med? Udfordringen drejer sig som regel ikke så meget om yogastillinger, men om tempoet og overgangene mellem stillinger. Alder, skader eller hvor stor man er, kan være svært at forene med de akrobatiske bevægelser, hvis det går for stærkt. Det er virkelig ærgerligt, for det er muligt for de allerfleste, at dyrke god yoga. Derfor foregår dette yogaforløb i et roligt tempo og der er ingen krævende overgange.

Din yogalærer Gitte Lunde Andresen, har sammensat en god og effektfuld yogaundervisning, hvor ingen (forhåbentligt) føler sig ekskluderet. Vinbonden fra Nygårdsminde Vingård deltager også og står efterfølgende for gin og netværk.

Målrettet begyndere og let øvede

Du har formentlig aldrig gået til yoga før. Du er ikke helt smidig (længere) og du genkender fornemmelsen af, hvad der sker, når du bukker dig for at samle noget op fra gulvet. Måske hører du lyden af dine stive fodbold- eller cykelben, der knager? Du bøvler måske med en eller flere skavanker i ryg og nakke. Uanset hvad, der plager dig, uanset hvilken form du er i, vil du gerne gøre noget ved din fleksibilitet og smidighed.

Måske har du også en travl hverdag og vil gerne gøre noget for at holde stress fra døren? Måske du gerne vil forbedre din ydeevne i andre idrætsgrene, som du dyrker?

Du vil også gerne udvide dit netværk i lokalområdet. Lære nye at kende og være med i et træningsfællesskab, som fører til nye relationer. Du er selv klar til at byde ind i snakken efter yogaen.

Yoga for stive mænd

Yogaforløbet er skræddersyet til dig, der er mand, og som ønsker større bevægelsesfrihed i kroppen og måske er generet af smerter pga. stivhed i kroppen. Undervisningen foregår i en afslappet atmosfære og alle kan være med uanset niveau. Du får en grundig instruktion i de klassiske yogastillinger, så det bliver let og godt at lave yoga. Det vil helt sikkert påvirke din øvrige træning, dit arbejde og din hverdag i positiv retning.

Yoga, netværk og gin. Foto ©Martin Damgård

Info om netværk, yoga og gin for mænd

 • Tid og sted: Der er holdundervisning 7 gange (kun for mænd) flg. mandage kl. 17.00-18.45: Runde 1: 8/4, 15/4, 22/4 obs samt fredag d. 26/4 kl. 15.30 efterfulgt af grill og hygge. Runde 2: 13/5, 27/5 og 3/6.
 • Undervisningen foregår i vingårdens multihus ’Oasen’ på Nygårdsminde Vingård, Tolstrupvej 102, 9700 Brønderslev.
 • Pris: 930 kr. for alle 7 gange. Betaling skal ske forud for første undervisningsgang. Efter nærmere aftale kan du deltage første gang i en prøvetime for 155 kr.
 • Betaling: Pr. faktura eller via bankoverførsel
 • Indhold: Beløbet dækker følgende:
  • 7 gange 60 minutters yoga v. Gitte Lunde Andresen.
  • 7 gange 45 minutters netværk med gin & tonic eller vindruesaft.
  • 1 gang fælles grill hygge,
 • Tilmelding: Tilmelding til lunde@nygaardsminde.dk. Skriv også gerne, hvis din yogalærer skal købe en lækker yogamåtte til dig.
 • Medbring: Yogamåtte, håndklæde og en ekstra trøje.
 • Parkering: Kommer du i bil skal du parkere på p-pladsen ved parkgolfområdet (det første hus på højre hånd) eller langs med vejen der. Du kan IKKE parkere FORAN yogahuset, da hele yogalektionen er bygget op omkring ro - herunder også et roligt udsyn uden biler :-).
 • Spørgsmål? Har du spørgsmål kan du skrive til Gitte på lunde@nygaardsminde.dk
Yogasalen i Multihuset 'Oasen' med udsigt til Nygårdsminde Vingård

Deltagerne siger:

"Der er en god atmosfære og ligesindede deltagere og en uformel og fin struktur - yoga først og gin til sidst. Yogaen er godt for krop og sjæl. Det føles godt og giver energi til ”kontorkroppen”. Netværksdelen er uformel og hyggelig/nærværende." Richart T., 2022.

"Ja, jeg vil gerne deltage på det fantastiske hold". Michael, deltager fra vinteren 2023.

"Det bedste ved holdet er, at der er forskellige mennesker fra forskelle erhverv. Yogaen er godt for helbredet! Under netværksdelen snakker vi om alt muligt." Ole, deltager fra hold 1, 2022.

"Der er jo ingen tvivl om yoga kan være ret udfordrende for os mænd, mange af bevægelserne er særdeles uvante! Så er det rart, at vi er et hold af ligestillede og at øvelserne tages i et roligt tempo, hvor vi kan være med, og der er plads til lidt hygge og snak undervejs. Med alt for mange timer ved skrivebordet, er det virkelig godt at få brugt nogle af de muskler der normalt ikke får meget opmærksomhed og samtidig strække godt ud i dem, der normalt får lov at blive bøjet sammen ved skrivebordet… Begyndte allerede at mærke lidt forandring/forbedring efter 2 lektioner. Det, at vi slutter af med en drink og lidt blandet snak, giver bare en helt anden dimension på vores hold. Vi er vidt forskellige mennesker, men har utømmelige emner at tale om og det er interessant at høre historier fra andre brancher end den, man selv færdes i." Mads B., 2022.

"Det bedste ved holdet er en god instruktør, gode og anderledes faciliteter og 1 time med fuld koncentration. Yogaen er godt for udstrækning, ro og en god måde at slutte en travl dag af med. Og netværksdelen er uforpligtende og humøret er højt." Mads S., 2023.

"At få mænd til yoga er et virkeligt langt træk, og derfor er det super flot at der er blevet et hold og at kernen er god. Pt. hvor jeg laver meget lidt sport, så passer yogaen super til det behov, jeg har. Da det er nemmeste at fjerne nogle fra omgangskredsen og jeg nok ikke det eneste mand, hvor konen bestemmer en del i den private kalender 🙂 så derfor er det super at ryste posen og få nogle ”andre bekendte”. Hans Henrik T., 2022.

Yogalektioner ved Gitte Lunde Andresen

Jeg har bygget mine yogalektioner op over flg. koncept:

God yoga

Jeg tilbyder undervisning i god yoga med enkle øvelser og i et roligt tempo og der er der ingen krævende overgange. Hver yogalektion er designet, så det er en god og effektfuld yogalektion, hvor ingen (forhåbentligt) føler sig ekskluderet.

Meditativ yoga

Mine yogalektioner har en meditativ karakter. Jeg har fokus på at få deltagerne til at sætte tempoet ned og finde ind i kroppen. Yogalektioner består at simple stillinger, og de bliver instrueret med rolig stemme, så klassen kan blive én lang fredfyldt meditation. Mange af os lever et liv, hvor vi konstant er på vej et andet sted hen og går rundt med en længsel efter at stoppe op og kunne finde hvile i os selv. Mine yoga klasser er designet præcis til dette formål.

Yoga-to-go

Jeg giver tips til at indarbejde yoga i din hverdag – mens du sidder på kontorstolen, når du sidder i sofaen foran skærmen, mens du børster tænder, når du laver mad ect.

Aromaterapi

Hver yogaklasse indeholder et par minutters aromaterapi mhp. at skabe større velvære. Her dufter du til æteriske olier, som kan understøtte at du slapper af, får øget energi, mindsker virkninger af stress mv.  Jeg giver hver gang tips til brugen af den konkrete æteriske olie, som du kan indånde i små doser eller blande i en god basisolie og smøre på huden. Jeg er forhandler af de olier, som vi bruger.

Eksklusivt yogalokale

Yogaen foregår i et eksklusivt yogalokale med masser af plads og udsyn. Om sommeren foregår yogaen udenfor med vinmarkerne som smuk kulisse.

Relevant yogaudstyr

For at få det optimale ud af yogaen, bruger vi forskelligt yogaudstyr. Ved din første yogalektion kan du låne det allervigtigste, som er en yogamåtte. Efterfølgende kan du købe din egen yogamåtte hos mig. Yogamåtten skal sikre, at du ikke glider, når du træner. Yogablokke bruges til at forkorte afstanden ned til gulvet. Det er også en god investering, hvis du begynder til yoga, men du kan låne hos mig. Derudover er det en god ide at have et håndklæde med, da du bliver varm og svedig. I slutningen af hver yogaklasse skal du bruge et tæppe til at lægge over dig, når du skal lave en afslapningsøvelse.

Yogalokalet er udstyret med yogamåtter til hatha yoga, bløde yogamåtter til yin yoga, yogablokke, yogapøller, yogastroppe, yogabolde og tæpper.

Høj faglighed

Jeg videreuddanner mig løbende så mine deltagere altid er sikret en høj faglighed både indenfor yoga og relevante beslægtede fagområder.

Din yogalærer Gitte Lunde Andresen

"Jeg har dyrket yoga i mange år og fundet stor støtte der, som modvægt til en travl erhvervskarriere. Yogaen har styrket mine lederevner med rummelighed som ledestjerne. Inspireret af yogaen, har jeg de senere år praktiseret spirituel ledelse med fokus på at være til stede i nuet, skabe mening og bygge positiv energi op på arbejdspladsen.

Jeg brænder for at videreformidle yogaen særligt til begyndere. Mange kan få god gavn af yogaen særlig i en travl tid. For ud over at handle om smidighed, balance og styrke, handler yoga om at passe på sig selv.

Jeg er international certificeret yogalærer med mere end 300 timers uddannelse og 20 års undervisningserfaring. Jeg er uddannet inden for forskellige yogaretninger både den dynamiske hatha yoga og den blidere yin yoga samt børneyoga.  Foruden yoga, som jeg praktiserer dagligt, dyrker jeg meditation, som jeg også er uddannet i. Jeg har også en uddannelse som lægeeksamineret ayurvedisk sundhedsvejleder inden for den klassiske ayurveda, der på fineste vis komplementerer yogaen med fokus på livsglæde og sundhed."

Yogalærer Gitte Lunde Andresen

Nygårdsminde Vingård

Nygårdsminde Vingård er en af Danmarks nordligste – og måske smukkeste vingårde i hjertet af Vendsyssel. Det er en unik oase, med de skønneste rammer for det gode liv. Allerede når du kommer op ad indkørslen til det smukke sted, vil du mærke roen indfinde sig. Stedet er derfor helt ideelt til yoga.

Læs også om vingårdens vin, gin og saft i webshoppen.

Yogalærer Gitte med vinbonden Jan fra Nygårdsminde Vingård, Gitte og Jan Lunde

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.