Lederkursus i samarbejde

02/09/2024 - 02/09/2024

Hvordan bidrager du som leder til et godt samarbejde? Lederkursus i samarbejde. Kurset holdes på Danmarks smukkeste vingård, Nygårdsminde Vingård.

Nu kan du som noget helt særligt komme på lederkursus på Nygårdsminde Vingård. To anerkendte erhvervsprofiler fra Vendsyssel er gået sammen om at udbyde et innovativt lederkursus med arbejdet i vinmarken som case. Det ledelseskonsulent Helle Glyø og vinbonde og erhvervsleder Jan Lunde, der sammen med Gitte Lunde Andresen står bag kursus. Læs mere om kurset her.

Hvordan bidrager jeg som leder til et godt samarbejde?

Få indsigt i dine styrker og udfordringer som leder og konkrete værktøjer til at styrke samarbejde. Både når du som leder skal samarbejde med andre og når du som leder skal understøtte et godt samarbejde og team arbejde i din virksomhed.

På dette innovative lederkursus i samarbejde, kommer du helt ned på jorden – bogstaveligt talt. Via praktiske øvelser i vinmarken og med værktøjer som til team samarbejde, roller, fælles mål og konflikthåndtering får du ny indsigt og konkrete værktøjer, der styrker samarbejdet.

Hvem deltager?

Kurset er for dig, der er projektleder, teamleder (evt. kommende) eller leder. Du er ansat i en lille eller mellemstor virksomhed eller måske er du selvstændig erhvervsdrivende.

  • Måske arbejder du inden for detail, restaurant og hotel og du er kantineleder, cafebestyrer, restaurantchef, receptionschef, køkkenchef, køkkenleder, overtjener, isenkræmmer, butikschef, bagermester.
  • Måske arbejder du inden for industri, håndværk og teknik og du er El-mester, tømrermester, glarmester, værkmester, lageransvarlig, værkfører, byggeleder, malermester, produktionsleder, overgartner, staldmester, it-chef
  • Måske arbejder du inden for kommunikation, marketing og salg og er marketingchef, salgschef, projektudvikler, kirkegårdsleder,
  • Eller måske arbejder du inden for kontor, handel og service og du er sekretariatsleder, kursus koordinator, oldfrue, rengøringsleder, vicevært, halinspektør.

Kurset afholdes for min. 8 deltagere og maksimum 25 deltagere.

Dit udbytte – du får:

  • Grundig indsigt i egne styrker og udfordringer som leder når det gælder dit samarbejde med andre og når du skal lede andre til et bedre samarbejde.
  • Værktøjer til hvordan du som leder kan understøtte et godt samarbejde og teamarbejde i din virksomhed.
  • Solidt fundament for den videre udvikling som leder, så du kan blive den bedste udgave af dig selv som leder med fokus på samarbejde.
  • Træning i praktisk ledelse i nye omgivelser.
  • Netværk og erfaringsudvikling med andre projektledere og ledere.

Værktøjer

Du får præsenteret oplæg og teori om team samarbejde, roller, fælles mål og konflikthåndtering.

Du kommer ud i vinmarken som ”vinbonde for en dag”. Du arbejder i marken med relevante ledelsesøvelser med fokus på samarbejde ”pakket ind” i reelt arbejde efterfulgt af evaluering og opsamling af læring.

Du får naturligvis også tid til egne refleksioner og drøftelser i plenum.

Dine undervisere

Helle Glyø: Helle Glyø driver selvstændig virksomhed med fokus på HR og ledelsesopgaver. Helle støtter virksomheden i alle forandringsprocesser og er sparringspartner i virksomheder, der ikke har en HR funktion. Her står hun bl.a. for rekrutteringen af nye medarbejdere og for lederudvikling. Helle fungerer desuden som konfliktmægler, når konflikten går i hårdknude.

Har du spørgsmål til kursus indholdet, er du meget velkommen til at ringe til Helle Glyø på 22762760.

Jan Lunde: Jan Lunde er virksomhedsleder med mere end 40 års erfaring. Han driver forskellige virksomheder som Ventisol (vinduer & døre), Nygårdsminde Vingård og Brønderslev Planteskole Nygårdsminde.

Jan begyndte sin lederrolle i spejderbevægelser og startede sin første virksomhed som 22-årig. Jan er aktiv bestyrelsesleder i forskellige virksomheder. Jan har siden 2010 (også) dyrket sin store passion som vinbonde.

Du møder også: Gitte Lunde Andresen, der driver Nygårdsminde Vingård sammen med Jan Lunde. Gitte har mere end 20 års erfaring som leder og har bl.a. en mastergrad i ledelse. Gitte har virksomheden Good Life Navigator der tilbyder undervisning i yoga og ayurvedisk sundhedsvejledning.

Det er til Gitte du sender din tilmelding på lunde@nygaardsminde.dk

Lederkursus på vingården

Helle Glyø og Jan Lunde i vinmarken.

Dit kursussted

Lederkursus i samarbejde holdes på Nygårdsminde Vingård i hjertet af Vendsyssel. Stedet er kendt for sine smukke og idylliske omgivelser som ramme for unikke oplevelser og kurser.

Kurset afvikles dels i vingårdens elegante multihus (som I har helt for jer selv) med smuk udsigt til vingården, dels i de velplejede vinmarker.

Nygårdsminde Vingård, Tolstrupvej 102, 9700 Brønderslev.

Oasen
Multihuset, Oasen, på Nygårdsminde Vingård

Dato

Kurset holdes mandag d. 2. september 2024 kl. 9-16.

Pris

Prisen er 4500 kr. ekskl. moms

Kursusprisen dækker et heldagskursus fra kl. 9-16 samt forplejning.

Der serveres økologisk/dansk mad samt økologisk vindruemost og vin fra Nygårdsminde Vingård. Efter kurset modtager du et diplom og får tilbud om at deltage i et online ledernetværk v. Helle Glyø.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en mail til lunde@nygaardsminde.dk

Praktiske oplysninger

Når du tilmelder dig, sender vi praktiske oplysninger til dig om bl.a. detaljeret program, betaling og transport: Ankommer du til lufthavnen i Aalborg, kan vi hjælpe dig med at aftale transport.

Venlig hilsen

Helle Glyø, Jan Lunde & Gitte Lunde Andresen

Nygårdsminde Vingaard
Nygårdsminde Vingård

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.