Dansk vindag - åben vingård

03/09/2022 - 03/09/2022

Besøg dansk vingård i hjertet af Vendsyssel!

I anledning af Dansk Vindag, inviterer Nygårdsminde Vingård alle interesserede til et besøg på vingården lørdag den 3. september kl. 13-15.

Der vil være gratis adgang til at gå rundt og se de flotte vinmarker og mulighed for at købe smagsprøver i vinbaren. Der er også mulighed for at få rådgivning om vinplanter til friland eller drivhus og du kan købe dine vinplanter, når du besøger os.

Vinbonden står klar til at svare på spørgsmål.

Kl. 15.00 er der rundvisning i vinmarkerne med vinbonden efterfulgt af vinsmagning for 200 kr. pr. person. Rundvisningen varer ca. en time, for der er så meget at fortælle om dyrkning af vin i Danmark.

  • Nygårdsminde Vingård er med sin beliggenhed på breddegrad 57,29° Danmarks nordligste – og måske smukkeste — professionelle vingård og i sig selv et besøg værd.
  • Vores ambition som vinbønder er at dyrke kvalitetsvin og være med til at sætte Danmark – og Vendsyssel – på vinlandkortet, intet mindre! Vi har åben for rundvisninger, vinsmagninger, parkgolf, yoga og eksklusive arrangementer for virksomheder, netværk og private grupper.
  • På Nygårdsminde Vingård har vi 2.500 vinstokke fordelt på 5 parceller og 2 hektar. De ældste vinstokke er fra 2010, hvor vi plantede vores første vinparcel. 
  • Vinstokkene er økologisk certificerede, da vi dyrker vinplanterne uden brug af kemiske hjælpemidler.
  • Vi har et eksklusivt sortiment af Nygårdsminde vine: Rosévine og hvidvine fra forskellige årgange, rødvin, mousserende rosévin og sød rosévin. Derudover har vi også gin krydret med smagen af bl.a. vore vindruer.
  • Vi har åben i weekender og helligdage fra 9-17, samt i skolernes ferier. Vores webshop har åbent døgnet rundt.

Venlig hilsen

Gitte og Jan Lunde

Bag arrangementet Dansk Vindag står først og fremmest de lokale vinbønder, der gæstfrit byder alle interesserede indenfor i vinmark og vineri, og desuden Foreningen Dansk Vin.

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-17.

Reservation er ikke nødvendigt.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 9-17 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.