Ayurvedisk sundhedsvejledning for overskud og velvære

Ayurveda betyder viden om livet. Ayurveda er yogatraditionens mere end 5.000 år gamle sundhedsviden, der giver konkrete anvisninger til, hvordan du kan leve, så du fremme et sundt liv i harmoni og balance.

Ayurveda giver enkle og konkrete råd baseret på flere tusind års erfaring og praksis, blåstemplet af verdenssundhedsorganisationen WHO. Nu kan du får ayurvedisk sundhedsvejledning på Nygårdsminde Vingård.

Godnat og sov godt

Har du problemer med at sove? Har du svært ved at falde i søvn? Vågner du ofte om natten og føler du dig ikke udhvilet efter søvnen? Så er dette "Godnat og sov godt forløb" måske noget for dig.

Du får hjælp til en sundere søvnhygiejne, så du lettere kan falde i søvn, få en dybere, mere effektiv og sammenhængende søvn og sove godt hele natten.

Der tages udgangspunkt i sundhedsstyrelsens råd om søvn, og suppleres med Ayurvedas naturlige rutiner og søvnråd.

Det får du i dit 6-9 ugers forløb:

  • 3 samtaler af 60 min., hvor vi mødes fysisk, alternativt online.
  • Grundig samtale / analyse om dit nuværende søvnmønster og sovevaner.
  • Trinvis plan til at forbedre og fordybe din søvnkvalitet.
  • Vejledning i bl.a. sovemix, æteriske olier, yoga åndedræt, støttende søvnrutiner.
  • Pris pt. med rabat: 2.800 kr.

Styrken i ayurveda ligger i at integrere nye input og indsigt til nye vaner i et tålmodigt tempo. De fleste har brug for tid til at skabe forandring. Jeg hjælper dig med at tilrettelægge i et tempo, som vil støtte dig bedst muligt i at ændre vaner og skabe grobund for varig og forbedret søvnkvalitet.

Søvnproblemer og søvnforstyrrelser

Vi sover 1/3 af vores liv. Søvnmangel og søvnforstyrrelser er direkte skadelige for kroppen og kan føre til en række alvorlige sygdomme.

Søvn er livsvigtig og det er naturligt at sove, alligevel er det et problem for mange at sove godt hver nat. Søvnudfordringer kommer af forskellige årsager, f.eks. stress, overgangsalder og uhensigtsmæssige vaner. Ayurveda har effektive redskaber til, at du kan få din søvn tilbage. Dette forløb er både til dig som oplever begyndende udfordringer med din søvn og dig som har haft søvnproblemer i længere tid.

Ayurvedisk sundhedsvejleder

Jeg, Gitte Lunde Andresen, er lægeeksamineret ayurvedisk sundhedsvejleder. Det er en 2-årig uddannelse ved læge Charlotte Bech. Jeg tilbyder flg. velværekonsultationer i Ayurveda, pt. med rabat;

  • Godnat og sov godt: Få hjælp til en sundere søvnhygiejne, så du lettere kan falde i søvn og sove godt hele natten, og din søvn kan blive dybere, mere sammenhængende og mere effektiv. 6-9 ugers forløb med 3 konsultationer inkl. personligt program. Normalpris 4.500 kr. Pris med rabat 2.800 kr.
  • Sådan for du mere sundhed og lykke: Få det store overblik over dit liv. Find ud af, hvad der skal til for du kan blive glad og sund, bevare et godt helbred og få et længere liv, og hvordan du kan passe det ind i din hverdag. 9 ugers eller 12 ugers forløb. Normalpris 4.500 for 3 konsultationer og 10.500 kr. for 7 konsultationer. Pris med rabat hhv. 2.800 og 6.800 kr.
  • Få en bedre fordøjelse: Find ud af, hvad din unikke ayurvediske fordøjelsestype er (der er 4 slags) og få en personlig kostplan med opskrifter samt vejledning i ayurvediske spisevaner. Du kan få hjælp til oppustethed, forstoppelse, irriterede tarme og til vægttab. 9 ugers forløb med 3 konsultationer inkl. personligt program. Normalpris 4.500 kr. Pris med rabat 2.800 kr.
  • Livsstil efter din personlige kropstype: Få hjælp til at vælge netop den livsstil der passer specielt til dig og din kropstype. Uden du behøver at tælle kalorier. Få vejledning til at indføre varige livsstilsoptimeringer specifikt efter din kropstype. 9 ugers forløb med 3 konsultationer. Normalpris 7.500 kr. Pris med rabat 4.600 kr.
  • Motion efter din kropstype: Som supplement til Livsstil efter din personlige kropstype. To konsultationer. 4 ugers forløb. Normalpris 3.000. Pris med rabat 1.800 kr.

Jeg er desuden international certificeret yogalærer med mere end 300 timers uddannelse. Jeg er uddannet inden for forskellige yogaretninger både den dynamiske hatha yoga og den blidere yin yoga samt børneyoga. Foruden yoga, som jeg praktiserer dagligt, dyrker jeg meditation, som jeg også er uddannet i.

Jeg har mange års erfaring med rådgivning og mentorforløb fra mit professionelle liv som relations skaber.

Læge Charlotte Bech overrækker diplom til Gitte Lunde Andresen, der er lægeeksamineret ayurvedisk sundhedsbehandler

Ayurveda er et mere end 5.000 år gammelt holistisk sundhedssystem, som beskæftiger sig med både fysisk sundhed, mental balance, spirituel velbefindende, medmenneskelige relation og vores forhold til nature. Ayurveda behandler det hele menneske, fremfor kun at behandle symptomer.

Læs mere her om Nygårdsminde Vingård

PriservingårdenoplevelserGitte og Jan Lunde

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.