Parkgolf - sjovt spil for alle!

31/01/2023 - 01/04/2023

Parkgolf er et sjovt spil for alle aldre. Parkgolfbanen har åben alle dage.

Reglerne er helt simple – hvem spiller bolden i hul med færrest slag 🙂 Parkgolfudstyret, som I låner ved ankomst, hvor I også betaler, består af en kølle og en bold på størrelse med en tennisbold og en lille tee, som I bruger fra hvert udslagssted. I får også et scorekort, hvor I kan notere jeres slag og læse mere om de simple regler. I kan spille 2-5 personer ad gangen og låne en lille trækvogn med på jeres tur.

Pris: 100 kr for voksne. 50 kr. for børn.

Parkgolfbanen består af tre mindre baner, som kaldes sløjfer. En sløjfe er ca. 500 m. lang og består af 9 huller. Hvert hul har et udslagssted. Her skal I lægge bolden op på en tee, som I også låner og slår ud. Herefter spiller I på græsset indtil i kommer til næste udslagssted. I har mulighed for at spille på alle 3 sløjfer. Er I to personer, tager det ca. 1 ½ time. Parkgolf er en super aktivitet for familier, vennepar eller grupper. I kan naturligvis kombinere parkgolf med besøg i vinmarkerne og vinsmagning. Rundt omkring parkgolfbanen er der masser af plads til udfoldelse for børn og voksne. Her er også mulighed for at slå sig ned med picnic – ude eller inde, hvor der også er adgang til toiletter.

Parkgolfbanen er anlagt foran vinmarkerne med mange forskellige buske og træer og utrolig smukt i sig selv.

I kan kombinere jeres besøg med en rundvisning i vinmarkerne og/eller vinsmagning. Se mere her.

Hent scorekort her

Køb evt dit eget parkgolfudstyr i vores shop.

Parkgolf på Nygårdsminde Vingård
Parkgolf på Nygårdsminde Vingård

Parkgolf på Nygårdsminde Vingård

Parkgolf er en fantastisk aktivitet for familier, vennepar eller grupper. I kan naturligvis kombinere parkgolf med besøg i vinmarkerne og vinsmagning. Rundt omkring parkgoldbanen er der masser af plads til udfoldelse for børn og vokse. Her er også mulighed for at slå sig ned med picnic – ude eller inde, hvor der også er adgang til toiletter. Picnickurven kan I bestille hos os.

Parkgolfbanen er anlagt som et parkanlæg foran vinmarkerne med mange forskellige buske og træer og utrolig smukt i sig selv.

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.