Parkgolf — sjov aktivitet for alle — rabat i efterårsferien!

Parkgolf på Nygårdsminde Vingård – en sjov aktivitet for alle! 

 

Tilbud i efterårs­fe­rien fra 9/10–18/10: 100 kr. for én vok­sen og ét barn (nor­mal­pris 150 kr). I kan spille på hele banen (ca 2 timer) og herefter spise jeres med­bragte mad.

 

Hvad er parkgolf?
Parkgolf er en mellemting mellem minigolf og almindelig golf. Det spilles på en mindre bane end en almindelig golfbane og så er det ikke nær så svært som at spille golf.

 

En runde park­golf består af 9 huller, hvor bold­en skal slås i. En runde kaldes en sløjfe, og dem er der 3 af på Nygårds­minde. Park­golf spilles med en bold på stør­relse med en ten­nis­bold, og man bruger samme kølle til alle slag. Pga. stør­relsen kom­mer bold­en aldrig højt op i luften, så der er ingen fare for vildt­farende bolde. Et spil på 9 huller tager ca 40 min. Vil I rundt på hele banen tager det ca 1,5 time for fx 2 per­son­er. Hver sløjfe er på 500 m.

Pris: Det koster  nor­malt 100 kr. pr. per­son at spille en gang inkl. lån af golfkølle og bolde. Børn halv pris. Mobile­pay ved ankomst. Tilbud fra 9/10–18/10: En vok­sen og ét barn 100 kr.

Åbent hver dag kl.  9–21. Fra okto­ber åben fra solop­gang tilsolnedgang. Når I kom­mer op ad vores ind­kørsel og ind til den første (gule) bygn­ing på højre hånd, føl­ger I blot instruk­serne der.

Tilmeld­ing er ikke nød­vendig.

Instruk­tion. Se videoen her.

Sim­ple regler for park­golf
Park­golf spilles typisk af 2–4 per­son­er ad gan­gen. I kan spille helt sim­pelt ved blot at se, hvem der bruger fær­rest slag.

I kan også spille efter reglerne 🙂

Parkgolfregler

Der trækkes lod om hvem, der starter ved første hul. Herefter er det den per­son, som scorede fær­rest slag ved sid­ste hul, som starter.
Golf­bold­en skal tees op (op på en gum­midut) ved første slag på hvert hul, der er mark­eret med en grøn græs­måtte. Luft­slag giv­er 1 straffes­lag. De 3 sløjfer er omkranset af planter og hvide pinde, som mark­er­er, ”out-of-bounds”. Slår man golf­bold­en over denne lin­ie skal bold­en lægges inden­for igen i en køl­lelængde fra lin­jen og aldrig tæt­tere på hul­let, og man mod­tager 2 straffes­lag. Spilleren ved slut­nin­gen af alle baner med den laveste score er vin­deren.

Læs mere her:

Picnic

Med­bring gerne jeres med­bragte mad og nyd ophold­et ved en af spise­plad­serne på området eller inden­for, eller tag tæp­pet under armen og find et godt spot ved park­gol­fan­lægget. Der er adgang til toi­let­ter. Kun for besø­gende, som delt­ager i rund­vis­ning på vingår­den eller spiller park­golf.

Læs om vingår­dens andre aktiviteter her.

 

Ven­lig hilsen

Gitte og Jan Lunde

18. oktober 2020 9:00 - 18. oktober 2020 18:00

Pris: 100 kr. for én voksen og ét barn

Sted: Nygårdminde Vingård, Tolstrupvej 102, 9700 Brønderslev