Yoga og smagsprøver på Nygårdsminde Vingård

04/09/2022 - 04/09/2022

Start din søndag med opløftende yoga på Nygårdsminde Vingård i Brønderslev.

Forkæl dig selv med en vidunderlig lektion yoga i smukke rammer på Nygårdsminde Vingård. Gitte Lunde Andresen, der er international certificeret yogalærer med speciale i hatha og yin yoga og mange års undervisningserfaring, vil guide dig gennem lektionen. Yogaen er for dig, der ikke har prøvet yoga før, dig, der kun har ganske lidt erfaring med yoga, eller dig, der måske gerne vil i gang igen efter en pause fra yogamåtten. Du bliver guidet kærligt gennem basale stillinger og arbejder blidt kroppen igennem.

Yogalektionen består af hatha og yin yoga og slutter af med en dejlig afspænding og varer 1,5 time. Øvelserne er både for nybegyndere og øvede.

Efter yogaen, byder Nygårdsminde Vingård på en smagsprøve af vores egen vindruesaft. Og du får en flaske saft med hjem, til en værdi af 60 kr.

Praktisk info:

  • Mødested: Nygårdsminde Vingård, Tolstrupvej 102. 9700 Brønderslev.
  • Tid: Søndag den 4/9 kl. 10.00-11.30.
  • Betaling for yoga, 150 DKK inkl. smagsprøve og en flaske vindruesaft.
  • Tilmelding til lunde@nygaardsminde.dk
  • Medbring yogamåtte eller stort badehåndklæde og gerne et tæppe. Sørg for at have tilpas varmt og behageligt tøj med god bevægelsesfrihed. Gerne i lag, så du kan tilpasse undervejs.

Oasen på Nygårdsminde Vingård

Hatha yoga

Hatha er den mest udbredte yogaform i vesten og kan betegnes som “klassisk”. Hatha består også af yogastillinger , åndedrætsøvelser og meditation . Yogaformen foregår i et langsommere tempo – ofte fem vejrtrækninger. Fokus er på de enkelte yogastillinger, som skal udføres i “alignment” med resten af kroppen. Yogaformen er designet til at åbne dit hjerte for at kanalisere energi og vibrationer. Hovedkanalen er rygsøjlen, hvor du lærer om kroppens chakraer.

Yin yoga

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-5 minutter. Klassisk yin yoga handler blandt andet om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-17.

Reservation er ikke nødvendigt.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 9-17 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.