Vin & Videnskab: Tør du stole på din intuition?

27/10/2022 - 27/10/2022

Ny viden på Nygårdsminde Vingård!

Foredrag med erhvervspsykolog Mette Møller, som vil give indsigt i, hvordan intuition virker, hvilke faldgruber den har, og hvad man kan bruge den til, og hvordan i vigtige beslutningsprocesser – både som menneske og som leder.

Intuition er evnen til umiddelbar og direkte opfattelse af en helhed eller en sammenhæng uden forudgående rationel tænkning. Intuition er i mange år i vores videnssamfund blevet stedmoderligt behandlet, som en underlødig måde at beslutte på. Måske fordi vi ikke har haft særlig stor viden om, hvad intuition er. Måske fordi vores samfund fokuserer på alt, hvad der kan måles og vejes. Måske fordi vi selv i vore liv og i vore organisationer ikke anerkender dens vigtighed.

Heldigvis vokser interessen for intuition frem med hastige skridt, og aftenens program vil indvie dig i emnet, give indsigt i, hvordan intuition virker, hvilke faldgruber den har, og hvad du kan bruge den til, og hvordan i vigtige beslutningsprocesser – både som menneske og evt. som leder. Foredraget veksler mellem oplæg, refleksioner og øvelser.

intuition: ”evne til at forstå noget umiddelbart, uden at gøre brug af bevidst tænkning” jf. Den Danske Ordbog.

Om underviseren:
Mette Møller er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet og har en solid erfaring indenfor ledelses-og organisationspsykologi både som forsker, som intern konsulent og som selvstændig erhvervspsykolog. Mette Møller er autoriseret psykolog og godkendt både som specialist og supervisor i ledelses-og organisationspsykologi.

Praktisk info:

  • Tid: Torsdag d. 27/10 2022 kl. 17.00-18.45.
  • Sted: Nygårdsminde Vingård, Tolstrupvej 102, 9700 Brønderslev.
  • Tilmelding er nødvendig og skal sker via Folkeuniversitetet Aalborg. Klik her.
  • Pris: 225 kr. er inkl. et glas vin eller vindruesaft undervejs.
  • Rabat: Se rabatmuligheder her.
  • Du er velkommen til fremmøde allerede kl. 16.15 til et kig på omgivelserne sammen med vinbonden Jan Lunde (gratis). Forhåndstilmelding ikke nødvendig. Husk praktisk fodtøj.
  • Der kan i forbindelse med foredraget købes smagsprøver i vinbaren.

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.