Vendsyssel vin og tapas

26/08/2023 - 26/08/2023

Vendsyssel vin og tapas. Smag Nygårdsminde Vingårds vine ledsaget af tapas fra Danmarks bedste golfcafé - i idylliske omgivelser!

Vinbønderne Gitte og Jan Lunde inviterer til en helt særlig smagning af deres egne vine på Nygårdsminde Vingård i hjertet af Vendsyssel.

Vinbonden guider smagningen og supplerer med fortællinger fra vinmarken. Vi skal smage både mousserende rosé, hvidvin, rosévin, rødvin, sød rosé og vindruesaft.
Smagningen ledsages af en let tapas fra Brønderslev Golfcafe, der i 2021 blev kåret som Danmarks bedst golfcafé (og stadig er det).
Selvfølgelig bliver der også mulighed for at at se på vinmarkerne og gå rundt på egen hånd.

Vi garanterer en hyggelig stemning, smagfulde vine og en oplevelse, du sjældent glemmer. Det kan kun blive fornøjeligt! Solen kommer naturligvis til at skinne fra en skyfri himmel. Skulle vejret ikke være med os, rykker vi ind i vingårdens elegante multihus med udsigt til vingården.

Vendsyssel vin og tapas er en del af Nordjysk Madfestival.

  • Tid: Lørdag den 26. august 2023 kl. 16.00-19.00
  • Sted: Nygårdsminde Vingård, Tolstrupvej 102, 9700 Brønderslev
  • Pris: 375 kr. inkl. let tapas. Betaling refunderes ikke efter tilmelding.
  • Tilmelding og betaling: Tilmelding og betaling til lunde@nygaardsminde.dk mobilepay 493965.
  • Praktisk info: Arrangementet indledes med rosébobler i vinmarken. Hvis du har brug for at sidde ned, kan du oplyse det ved tilmeldingen. I tilfælde af regn eller blæst, rykker vi i tørvejr. Fornuftigt fodtøj anbefales.
  • Spørgsmål: Har du spørgsmål til arrangementet, kan du ringe til vinbonden på +4526306448

Venlig hilsen
Lotte Lund Sletten, Brønderslev Golfcafé
Gitte og Jan Lunde, Nygårdsminde Vingård

Nygårdsminde Vine

Hver eneste flaske Nygårdminde vin afspejler en masse tid, tålmodighed og passion kombineret med vinbondens omhu i vinmarken, vind, vej og jordbund samt vinmagerens præg i vineriet. Vi lover dig smag af høj kvalitet!

Vi har et eksklusivt sortiment af Nygårdsminde vine: Rosévine og hvidvine fra forskellige årgange, rødvin, mousserende rosévin og sød rosévin. Derudover har vi også gin ægte roségin destilleret på vores rosévin. Og så har vi lækker vindruesaft.

Den røde rondo drue og den hvide solaris drue er de mest dominerende af vore druer, men vi har også andre druesorter, der kan være med til at give vore vine en særlig kant. Vindruer som vores, modner langsomt og akkumulerer deres smag. Nygårdsminde vine er derfor ofte komplekse og afbalancerede med høj syre.

Ønsker du privat rundvisning for en gruppe, vinsmaning, yoga eller at fejre din mærke dag? Se her:

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.