Smagning af unik gin

28/05/2022 - 28/05/2022

Vi lancerer vores nye gin officielt lørdag den 28. maj 2022 kl. 16.30-18.00. Vinbaren på Nygårdsminde Vingård er åben og der kan købes smagsprøver til fordelagtige priser.

Lokalt, bæredygtigt og så smager det bare godt.

Måske verdens mest ægte roségin

Ud over at nye et godt glas dansk vin, er vi som mange andre også faldet for ginsmagen. I forbindelse med fejringen af 100 året for Brønderslev som købstad, var Nygårdsminde Vingård medproducent af Brønderslev Jubilæumsgin ”Herefter var tanken om at producere sin helt egen gin ikke fjern”, Det er nu blev til to forskellige slags gin: Nygårdsminde Signature Rosé Gin og Nygårdsminde Power Rosé Gin. ”Det helt unikke ved disse to gin, er at de både er destilleret på vingårdens rosévin tilsat vindruer og aronia bær fra vinmarken. Det er så vidt vides en verdenssensation. Der findes enkelte roségin, der er produceret på vindruer. Men langt de fleste såkaldte ’roségin er ´rosé´ fordi de smagsgivere der er tilsat, er roséfarvede, som fx jordbær eller rabarber”.

Innovativ ginproduktion i Vendsyssel

Gins basedestillat har typisk været en smagsneutral alkohol lavet på korn. Men i takt med at en ny ginæra er stormet frem i hele verden, har ginproduktionen udviklet sig. For os var det normale basedestillat derfor heller ikke godt nok. ”Vi arbejder gerne innovativt med udviklingen af vores produkter, og vi ville gerne ha’, at vores gin skulle ha’ et særligt twist. Sammen med Sall Whisky, som har stået for selve fremstillingen, besluttede vi at bruge gode flasker rosévin til at fremstille basedestillatet. Det har givet basen et twist af frugt og sødme.”

Vinbutikken har åben lørdage, søndage og helligdage kl. 9-16. Alle andre dage efter aftale. Ring til vinbonden for aftale og bookning af arrangementer eller dit personlige besøg: 26306448.

Læs mere om, hvad du kan opleve på Nygårdsminde Vingård her.

Se webshop her

Høj kvalitet

Hver eneste flaske Nygårdminde vin afspejler en masse tid, tålmodighed og passion kombineret med vinbondens omhu i vinmarken, vind, vej og jordbund samt vinmagerens præg i vineriet. Vi lover dig smag af høj kvalitet.

Vi har et eksklusivt sortiment af Nygårdsminde vine: Rosévine og hvidvine fra forskellige årgange, rødvin, mousserende rosévin og sød rosévin. Derudover har vi også gin og vindruesaft.

Den røde rondo drue og den hvide solaris drue er de mest udbredte af vore druer, men vi har også andre druesorter, der kan være med til at give vore vine en særlig kant. Vindruer som vores, modner langsomt og akkumulerer deres smag. Nygårdsminde vine er derfor ofte komplekse og afbalancerede med høj syre.

Vi er også specialiserede i salg af vinplanter til friland eller til drivhus. Vi har et bredt sortiment og rådgiver gerne om valg af planter og plantning.

Du kan købe vore produkter direkte fra vingården i Brønderslev eller bestille gratis levering til Frederiksberg ved at kontakte os. Du kan også bestille direkte via vores webshop.

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-17.

Reservation er ikke nødvendigt.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 9-17 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.