Vin og tapas fra Vendsyssel

26/08/2023 - 26/08/2023

Smag Nygårdsminde Vingårds vine ledsaget af tapas med lokale råvarer i idylliske omgivelser direkte vinmarken!

Vinbønderne Gitte og Jan Lunde inviterer til en helt særlig smagning af deres egne vine på Nygårdsminde Vingård i hjertet af Vendsyssel.

Kristian Jepsen fra Vinspecialisten i Brønderslev guider smagningen og vendelboen Jan Lunde supplerer med fortællinger fra vinmarken. Vi skal smage både mousserende rosé, hvidvin, rosévin, rødvin, sød rosé og vindruesaft. Smagningen ledsages af en let tapas fra Osteklokken i Brønderslev. Det er den populære Vendsyssel tapas med lokale råvarer.
Selvfølgelig bliver der også mulighed for at at se på vinmarkerne og gå rundt på egen hånd. Vinbonden vil også fortælle lidt om vindyrkning i Danmark.

Vi garanterer en hyggelig stemning, smagfulde vine og en aften, du sjældent glemmer. Det kan kun blive fornøjeligt! Solen kommer naturligvis til at skinne fra en skyfri himmel. Skulle vejret ikke være med os, rykker vi ind i det nye, flotte lokale i vores multihus med udsigt til vingården.

Arrangementet er en del af Nordjysk Madfestival.

  • Tid: Lørdag den 26. august 2023 kl. 16.00-19.00
  • Sted: Nygårdsminde Vingård, Tolstrupvej 102, 9700 Brønderslev
  • Pris: 375 kr. inkl. let tapas.
  • Tilmelding og betaling: Tilmelding og betaling til lunde@nygaardsminde.dk
  • Praktisk info: Arrangementet foregår direkte i vinmarken, stående, ved høje caféborde. Hvis du har brug for at sidde ned, kan du oplyse det ved tilmeldingen. I tilfælde af regn eller blæst, rykker vi i tørvejr. Fornuftigt fodtøj anbefales.
  • Tilbud: Der vil være tilbud på udvalgte vine.
  • Spørgsmål: Har du spørgsmål til arrangementet, kan du ringe til vinbonden på +4526306448

Nygårdsminde Vine

Hver eneste flaske Nygårdminde vin afspejler en masse tid, tålmodighed og passion kombineret med vinbondens omhu i vinmarken, vind, vej og jordbund samt vinmagerens præg i vineriet. Vi lover dig smag af høj kvalitet!

Vi har et eksklusivt sortiment af Nygårdsminde vine: Rosévine og hvidvine fra forskellige årgange, rødvin, mousserende rosévin og sød rosévin. Derudover har vi også gin ægte roségin destilleret på vores rosévin. Og så har vi lækker vindruesaft.

Den røde rondo drue og den hvide solaris drue er de mest dominerende af vore druer, men vi har også andre druesorter, der kan være med til at give vore vine en særlig kant. Vindruer som vores, modner langsomt og akkumulerer deres smag. Nygårdsminde vine er derfor ofte komplekse og afbalancerede med høj syre.

Vendsyssel tapas

Glæd dig til en let og lækker tapas bestående af lokale råvarer fra Osteklokken i Brønderslev.

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-17.

Reservation er ikke nødvendigt.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 9-17 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.