Middag og økologiske vine

13/05/2023 - 13/05/2023

Middag og økologiske vine fra Nygårdsminde Vingård

Lørdag den 13. maj kl. 18 kan du komme med til et helt særligt arrangement på RARTSTED med middag og økologiske vine fra Nygårdsminde Vingård.

RARTSTED har sammensat en menu med smage, som går rigtig godt i spænd med den Nygårdsminde Vingårds lækre øko vine. Det er også muligt at bestille vegetarisk menu. Gæsterne får løbende en kort introduktion til vingården og de forskellige vine. Masser af plads til uformel og løssluppen stemning. Efter middagen er det muligt at bestille drinks fra vores kort.

Menu fra RARTSTED og Nygårdsminde Vingård

Glæd dig til lækker middag og økologiske vine.

Første ret

  • Snacks RARTSTEDs lufttørrede pølser, krydrede øko saltmandler, marinede stegte østershatte med koreansk dip
  • Bobler / Nygårdminde Rosé SEC 2020: Hvis dette er dit første møde med dansk vin, bliver du overrasket. Denne mousserende rosévin lavet på rondodruer er Nygårdsminde Vingårds elegante signaturvin med velafbalanceret sødme og blød mousse. Vinen har en smuk mørk roséfarve med duft af dejlige røde bær.

Anden ret

  • Appetizer / Piquillo peber med hvid fisk, rejer & urtesauce Vegetarisk / Piquillo peber med grønsagsfars & urtesauce
  • Vin / Nygårdsminde Rosé Cuvée 2020: Vinen består af den røde rondodrue, som er afbalanceret med den hvide solarisdrue. Da druerne modner langsomt i vores danske klima, har denne vin en kompleks smag af mange røde bær og den er fyldig og fint afbalanceret i garvesyre.

Tredje ret

  • Forret / Dumplings med krabbekød & urter i mild Dashi bouillon toppet med Kombu tang. Vegetarisk / Dumplings med squash & urter i mild dashi bouillon toppet med Kombu tang
  • Vin / Nygårdsminde Solaris 2020: Denne hvidvin er tør, kraftig og frugtrig med en naturlig restsødme. Vinen er lavet på solarisdruer og har en elegant lys farve og en karakteristisk duft og smag af hyldeblomst med kant af ananas. Den friske syre danner rygraden sammen med alkoholen og den fyldige smag fuldender vinen.

Fjerde ret

  • Hovedret / Miso marineret stegt andebryst med tonkatsu sauce, sprødt grønt med syltede peberkorn, lychee frugter & limedressing samt RARTSTEDs lynfermenteret spinat med sake & hvid soya. Vegetarisk / Miso marinerede stegt aubergine med tonkatsu sauce, sprødt grønt med syltede peberkorn, lychee frugter & limedressing samt RARTSTEDs lynfermenteret spinat med sake & hvid soya
  • Vin / Nygårdsminde Surprisingly Red 2018: Kun ganske få danske vinbønder er lykkedes med at lave rødvin. Her er en af dem lavet på de allerbedste rondodruer fra 2018. Vinen er fed og stadig med en pæn portion garvesyre, som er rundet af ved lagring på egetræ.

Femte ret

  • Dessert / RARTSTEDs luftige passionsfrugt mousse, curd og mandelkage med passionsfrugt
  • Dessertvin / Nygårdsminde Signature Sweet 2020: Denne søde dessertvin er en helt særlig perle. Den er fremstillet af rondodruer på portvinsmetoden. Den rammer helt præcist, så sødme og syre balancerer. Glæd dig.

Pris / 695 kr. per person inklusive vine / Begrænset antal pladser

Du kan tilmelde dig arrangementet ved at sende en mail med navn, antal gæster og telefonnummer til kontakt@rartsted.dk

Vi glæder os til at se jer

RARTSTED / Nørregade 17 / 9480 Løkken

Smagsoplevelse af høj kvalitet

Hver eneste flaske Nygårdminde vin afspejler en masse tid, tålmodighed og passion kombineret med vinbondens omhu i vinmarken, vind, vej og jordbund samt vinmagerens præg i vineriet. Vi lover dig smag af høj kvalitet fra Nygårdsminde Vingård. Og du har mange muligheder for at smage.

Vi har et eksklusivt sortiment af Nygårdsminde vine: Rosévine og hvidvine fra forskellige årgange, rødvin, mousserende rosévin og sød rosévin. Derudover har vi også gin ægte roségin destilleret på vores rosévin. Og så har vi to slags lækker vindruesaft.

Den røde rondo drue og den hvide solaris drue er de mest dominerende af vore druer, men vi har også andre druesorter, der kan være med til at give vore vine en særlig kant. Vindruer som vores, modner langsomt og akkumulerer deres smag. Nygårdsminde vine er derfor ofte komplekse og afbalancerede med høj syre.

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-21.

Reservation er ikke nødvendig.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 10-16 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.