Livsglæde og sundhed med ayurveda og yoga

28/10/2022 - 29/10/2022

Hvad kan du selv gøre for at hver eneste dag kan bringe dig mere sundhed og livsglæde – på en naturlig måde. Hvad er det for forskellige tiltag der kan være med til, at du oplever vækst og fremgang både personlighedsmæssigt, bevidsthedsmæssigt og menneskeligt set. Og hvordan kan det ske, uden at det skal være en kamp, en anstrengelse eller svært?

Workshop på Holistisk Høstfestival

Workshoppen ledes af cand. mag, Gitte Lunde Andresen, yogalærer og under uddannelse som lægeeksamineret, ayurvedisk sundhedsvejleder. Gitte vil guide dig gennem syv forskellige trin til naturlig sundhed og livsglæde. De forskellige råd og vejledninger som Gitte vil give, er for mennesker, som generelt set er sunde og raske. Workshoppen giver inspiration og information. Det er op til den enkelte deltager at vurdere, hvad der er bedst at ta’ med fra workshoppen og hvad der passer ind i den enkeltes liv.

Workshoppen er en kombination af lette yogaøvelser, meditation og oplæg. Yogaøvelserne og meditationen er for nybegyndere og øvede. Oplægget om de syv trin til naturlig sundhed er baseret på yogatraditionens sundhedsviden Ayurveda og bygger dybest set på sund fornuft.

Efter workshoppen er der mulighed for at booke ayurvedisk sundhedsvejledning hos Gitte til en fordelagtig pris. 

Du kan også møde Gitte som udstiller, da hun er med på Nygårdsminde Vingårds stand om økologisk saft, vin og gin sammen med vinbonden Jan 🙂 Alt sammen på Holistisk Høstfestival.

Prisen dækker lån af yogaudstyr, yogalektion, meditation og oplæg om livsglæde og sundhed baseret på det holistiske sundhedssystem ayurveda. 

Praktisk info

Workshop 1:

  • Dato og tid: Fredag d. 28. oktober 2022 kl. 15:00 til 16:20
  • Tilmelding: https://cheerleaders.nemtilmeld.dk/25
  • Pris: 50 kr.
  • Sted: Gigantium, Willy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg Øst

Workhop 2:

Dato og tid

  • Lørdag d. 29. oktober 2022 kl. 15:00 til 16:20
  • Tilmelding: https://cheerleaders.nemtilmeld.dk/26/
  • Pris: 50 kr.
  • Sted: Gigantium, Willy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg Øst
Multihuset 'Oasen' med udsigt til Nygårdsminde Vingård

Din yogalærer Gitte Lunde Andresen

"Jeg har dyrket yoga i mange år og fundet stor støtte der, som modvægt til en travl erhvervskarriere. Yogaen har styrket mine lederevner med rummelighed som ledestjerne. Inspireret af yogaen, har jeg de senere år praktiseret spirituel ledelse med fokus på at være til stede i nuet, skabe mening og bygge positiv energi op på arbejdspladsen.

Jeg brænder for at videreformidle yogaen særligt til begyndere. Mange kan få god gavn af yogaen særlig i en travl tid. For ud over at handle om smidighed, balance og styrke, handler yoga om at passe på sig selv.

Jeg er international certificeret yogalærer med mere end 300 timers. Jeg er uddannet inden for forskellige yogaretninger både den dynamiske hatha yoga og den blidere yin yoga samt børneyoga.  Foruden yoga, som jeg praktiserer dagligt, dyrker jeg meditation, som jeg også er uddannet i. Jeg videreuddanner mig for øjeblikket og bliver i efteråret 2023 lægeeksamineret ayurvedisk sundhedsbehandler. Ayurveda er et mere end 5.000 år gammelt holistisk sundhedssystem, som beskæftiger sig med både fysisk sundhed, mental balance, spirituel velbefindende, medmenneskelige relation og vores forhold til nature. Ayurveda behandler det hele menneske, fremfor kun at behandle symptomer.

Gitte Lunde Andresen

Nygårdsminde Vingård

Nygårdsminde Vingård er en af Danmarks nordligste – og måske smukkeste vingårde i hjertet af Vendsyssel. Det er en unik oase, med de skønneste rammer for det gode liv. Allerede når du kommer op ad indkørslen til det smukke sted, vil du mærke roen indfinde sig. Stedet er derfor helt ideelt til yoga.

Vinbondeparret fra Nygårdsminde Vingård, Gitte og Jan Lunde

Kontakt

Nygårdsminde

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om dine arrangementer direkte i din mail indbakke

Parkgolf: Åben hver dag 9-17.

Reservation er ikke nødvendigt.

Registreringsnr. 5059. Kontonr. 0001094680

IBANnr. DK8350590001094680

Swiftadresse JYBADKKK

Vingård åben weekender kl. 9-17 og efter aftale.

Book rundvisning og vinsmagning firma/privat arrangement: 26 30 64 48.